af

Kør på snescooter, rid på rensdyr og fang Nordlyset.

Tag dit firma med på rejse til Rovaniemi i det smukke Lapland.
Med sin uspolerede natur og mange fritidsmuligheder er Rovaniemi meget populær blandt vintersportselskere. Her er muligheder for mange forskellige former for vintersport, fx snescooterkørsel, rensdyrslæde, is-fiskeri, selv et skiterræn findes her. Et fænomen, som også tiltrækker folk fra hele verden, er Nordlyset, som i finsk Lapland optræder helt op til 200 gange om året. Et oplagt sted for en anderledes grupperejse.
Rovaniemi har en række gode hoteller og restauranter både i centrum og i udkanten af byen, nogle med mulighed for konferencer/møder.
Selv om den ligger højt mod nord, tæt på Polarcirklen, er Rovaniemi en meget levende by. Laplands hovedstad huser både et universitet, verdens nordligste McDonalds samt Lappia-huset med kulturcenter, kongresssal og musikhus, bygget af den den verdensberømte arkitektet Alvar Aalto.
Byen har endda fostret en Melodi Grand Prix vinder! Hvem husker ikke Lordi – bandet, der vandt det international Melodi Grand Prix for Finland for første og eneste gang.

Forslag til udflugter:
Husky safari. Besøg en ranch med husky-hunde, og tag efter en kort intro på en 2,5 timers slædetur med de fantastiske hunde i den vilde uspolerede natur.
Besøg hos de lokale. Snescooter-safari til en rensdyrfarm hvor I får et indblik i den samiske kultur, får en ridetur på et rensdyr, og deltager i den lappiske cermoni, hvordan man krydser polarcirklen.

Vil du høre mere om Lapland? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale