Ljubliana, Sloveniens hovedstad, er en afslappet, smuk og overskuelig by, hvor de fleste seværdigheder kan nåes til fods. Der en perfekt destination for dem, der ønsker ferie i et langsommere tempo, og gaderne her føles aldrig overfyldte da der kun bor 280.000 indbyggere. Her er smukke art nouveau-bygninger, interessante antikforretninger, ambitiøse designerrestauranter og gode værtshuse.
Besøg den gamle bydel med de skæve brostensbelagte gader, sjove butikker og utallige cafeer og restauranter, hvor du kan sidde uden for og nyde en god frokost.
Eller gå langs de elegante boulevarder, og nyd atmosfæren. Herefter kan du tage turen op til Ljubljana slot, hvor du har en skøn udsigt over Ljubljana med bjergene i baggrunden. Slottet er byens største turist-attraktion, men der er stille og roligt i og omkring den grønne oase over byens centrum.
Hele året byder Ljubljana på et stort udvalg af koncerter, film, festivaler, danseopvisninger og markeder. Ljubljana er også et rigtigt godt udgangspunkt for din rejse til Slovenien, da hovedstaden ligger midt i landet og tæt på det hele.

Forslag til udflugter:

  • Besøg én af Ljubljanas mange barer i topklasse – drinks er billige og velsmagende!
  • Tag turen op ad bakken og nyd den pragtfulde udsigt over byen fra slottet.
  • Besøg Open Kitchen, et udendørs madmarked hvor du kan smage lækre, slovenske retter og råvarer.
  • Tre kvarters kørsel fra Ljubljana ligger Bled. Her kan du tage svømmeture i bjergsøen!

Vil du høre mere om Ljubljana? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale