Englænderne forstår at pynte op til jul

I London kan du virkelig komme i julestemning: Gader er smukt pyntet og alle butikker bugner af julegaver. I parker, på pladser og langs “Themsens southbank” finder man julemarkeder med julepynt, julegaver og julemad. Tag også lidt uden for London og besøg det store Royal Kingston Christmas Fair, kun 30 minutter med tog fra London (Waterloo station). Her finder du også et stort shopping center, så du kan få klaret alle juelgaveindkøb. London tilbyder et væld af muligheder for underholdning, gastronomi og oplevelser.

Forslag til aktiviteter:

  • Drik varm chokolade i Winter Wonderland (17. nov – 02. jan) i Hyde Park med pariserhjul og kælkebakke
  • Spænd skøjterne på skøjtebaner flere steder i byen
  • Besøg Christmas market på Tate Modern
  • Tag i teatret og se én af Londons mange musicals
  • Mærk julestemningen på en af byens mange pubber med udendørs servering