En smeltedigel af nyt og gammelt

I Istanbul findes en blanding af europæisk og asiatisk kultur, som giver byen et helt specielt særpræg. Nogle af de mest kendte seværdigheder er Den Blå Moské samt kirken og museet Hagia Sofia. Disse bygningsværker kan spottes næsten uanset hvor du befinder dig i byen.

Nyd duften af krydderier og andre eksotiske dufte i Den Store Basar – ét af verdens største og ældste overdækkede markeder, hvor du finder et enormt udvalg af håndlavede varer. Her findes over 3000 butikker og en livlig atmosfære. Husk at prutte om prisen, det forventes!

På den lange gade Karoakolhane nær færgehavnen, er der barer og cafeer så langt øjet rækker, og her er en dejlig tilbagelænet stemning. Det er samtidig et perfekt spot for kunstelskere: Her vrimler med museer, gallerier og masser af lokal street art.

Sørg for at smage på nogle af de mange lækkerier det tyrkiske køkken tilbyder. Slut af med den søde dessert -turkish delight – og en stærk kop kaffe!

Forslag til udflugter og aktiviteter:

  • Madlavningskursus
  • Shopping i Basaren
  • Sightseeing på cykel i den gamle bydel
  • Tyrkisk bad og massage

Vil du høre mere om Istanbul? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale