Inspiration til et miljøvenligt ophold i Oslo

Oslo hører til en af de grønneste byer i verden, og er blevet udnævnt til den Europæiske Grønne Hovedstad i 2019. Byen har mange miljøvenlige tiltag for at imødekomme det, og Oslo er stolt af at være en by, der går ind for miljøvenlige løsninger, som skåner klimaet.

Du behøver dog ikke vente til 2019 for at finde en række miljøvenlige aktiviteter i og omkring Oslo. Uanset om du søger miljøvenlige rejsemuligheder, vil nyde god økologisk mad eller bare være aktiv udendørs, er der masser af muligheder for et miljøvenligt ophold i Oslo. Desuden har Oslo mange miljø-certificerede hoteller. De skal alle overholde krav, som indebærer bæredygtig behandling af affald, vand, vasketøj, energiforbrug og brug af miljøvenlige leverandører.

Disse hoteller findes over hele byen. Nogle ligger lige i hjertet af det urbane Oslo, mens andre ligger i smukke omgivelser ved skoven eller havet, ikke langt væk fra byens centrum.

Vil du høre mere om økovenlige rejser til Oslo? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale

Gruppespecialisten kan hjælpe dig med at arrangere hele rejsen – selvfølgelig fly, hotel og transport, men også mødelokaler, hyggelige middage, spændende teambuilding, guidede byture og meget mere. Husk at vi den første tirsdag i hver måned har teambuilding tirsdag, hvor vi deler inspiration til teambuilding i Japan og Europa. Du kan læse med ved at tjekke vores hjemmeside, hvor vi tager forskud på glæderne og allerede deler tippet mandag – eller ved at følge os på Facebook, hvor tippet kommer tirsdag morgen. Grupperejsen starter her!
Følg os her: Gruppespecialisten på Facebook