Hop på cyklen og nyd de enestående udsigter på den Keltiske Rute

Swansea er en cykelvenlig by, som byder på rigtig mange trafik-frie cykelstier og er en del af Den Keltiske Rute. Her er noget for alle niveauer. Tag det stille og roligt med en tur langs Promenaden – hvis du er en adrenalinjunkie, så gå efter bakkerne og få pulsen op!

I Swansea finder du også Afan Forest Park, som ligger på Top-10 over de bedste mountainbike-ruter i verden. Nybegyndere kan tage den grønne rute, de er stadig en udfordring, men det er udsigten til de syd-wallisiske landskaber, som slår benene væk under jer!

Man kan leje alt udstyr på Visitor-centret, så man behøver ikke medbringe udstyr hjemmefra.

Swansea Bay Foto: ©VisitSwanseaBay

Swansea Bay Foto: ©VisitSwanseaBay

Vil du høre mere om cykling i Swansea? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale

Gruppespecialisten kan hjælpe dig med spændende teambuilding-aktiviteter, bookning af mødelokaler, arrangere hyggelige middage, guidede byture og meget mere. Husk at vi den første tirsdag i hver måned har teambuilding tirsdag, hvor vi deler inspiration til teambuilding i Japan og Europa. Du kan læse med ved at tjekke vores hjemmeside, hvor vi tager forskud på glæderne og allerede deler tippet mandag – eller ved at følge os på Facebook, hvor tippet kommer tirsdag morgen. Grupperejsen starter her!
Følg os her: Gruppespecialisten på Facebook