Smag på gyldent guld i Belgien

Belgien er et af verdens store ølproducerende lande og her er rig mulighed for at komme på ølsmagning og finde din favorit-øl!

Øl er i løbet af de seneste år er blevet meget populær bl.a. på grund af mikrobryggerierne. Øl fungerer – ligesom vin – godt i samspil med mange forskellige typer mad. Øl var og forbliver en uvurderlig ingrediens i både traditionelle og dristige moderne gastronomiske retter. Disse nye kreationer findes på menuerne i mange af Bruxelles barer og restauranter.

Smag på nogle af de bedste øl, mens du besøger eftertragtede barer på en øl-rundvisning i Bruxelles. På bare et par timer kan I nå Belgien og Bruxelles – EUs hovedstad, som er en rigtig hyggelig by med sin middelalderbykerne og snoede gader og stræder. En oplagt destination til virksomhedens firmatur og grupperejse og et populært sted for mange konferencer.

Vil du høre mere om ølsmagning i Bruxelles? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale

Gruppespecialisten kan hjælpe dig med at arrangere hele rejsen – selvfølgelig fly, hotel og transport, men også mødelokaler, hyggelige middage, spændende teambuilding, guidede byture og meget mere. Husk at vi den første tirsdag i hver måned har teambuilding tirsdag, hvor vi deler inspiration til teambuilding i Japan og Europa. Du kan læse med ved at tjekke vores hjemmeside, hvor vi tager forskud på glæderne og allerede deler tippet mandag – eller ved at følge os på Facebook, hvor tippet kommer tirsdag morgen. Grupperejsen starter her!
Følg os her: Gruppespecialisten på Facebook

Belgium_beer tasting Bruxelles 01