Nyd naturen fra første parket i kano eller kajak

Sverige er et langstrakt land med masser af vand. Faktisk behøver man ikke tage længere væk end til Skåne for at finde eventyrlige kanoruter. Her kan man slå lejr på ukendte lejrpladser undervejs midt i naturen og lave mad over bål. Et oplagt mål for en teambuilding-tur!

På den svenske østkyst er der fabelagtige skærgårdsoplevelser i kajak. Oplev skærgården omkring Västervik og lidt nord herfra ligger Sankt Anna skærgården. Hvis I er på særligt udkig efter økoturisme, fx certificeret af Nature’s Best, kan I finde aktiviteter og udbydere overalt her.

En anden mulighed findes længere mod syd i skærgården ud for Fjällbacka. De mange små øer gør det næsten umuligt for skibe og både at sejle her, så kommer I i kajak, har I det hele for jer selv. Og de mange øer giver læ, så det er en ren fornøjelse at padle her. Gå i land på en af de ubeboede øer og slå lejr for natten eller lav et stop på et stille sted og tag en dukkert. Det er også her, krimiforfatteren Camilla Läckbergs romaner finder sted, så man kan gå i krimiernes fodspor!

Vil du høre mere om kano- eller kajaktur til Sverige? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale

Gruppespecialisten kan hjælpe dig med at arrangere hele rejsen – selvfølgelig fly, hotel og transport, men også mødelokaler, hyggelige middage, spændende teambuilding, guidede byture og meget mere. Husk at vi den første tirsdag i hver måned har teambuilding tirsdag, hvor vi deler inspiration til teambuilding i Japan og Europa. Du kan læse med ved at tjekke vores hjemmeside, hvor vi tager forskud på glæderne og allerede deler tippet mandag – eller ved at følge os på Facebook, hvor tippet kommer tirsdag morgen. Grupperejsen starter her!
Følg os her: Gruppespecialisten på Facebook

Mad over bål efter endt kanotur

Mad over bål efter endt kanotur

Oplev den smukke svenske natur på tætteste hold fra en kano eller kajak!

Oplev den smukke svenske natur på tætteste hold fra en kano eller kajak!