En blanding af Berlin og New York

Glem alt om grå kommunisme! Beograd er en by i rivende udvikling og det ideelle sted til at forkæle medarbejderne eller holde møde/konference. Med priser, der generelt ligger et stykke under de danske, kan man både bo godt og spise billigt. Byen ligger kun 2 timers flyvning med direkte fly fra København. Her findes mange lækre både 4- og 5-stjernede hoteller med skønne værelser og alle moderne faciliteter til møde/konferencer, både store og små.

Spisestederne i Beograd er åbne til langt efter midnat. Her kan man spise skøn mad og drikke herlig vin eller øl til næsten ingen penge. Et must er Skaderlilja, en brostensbelagt gade med håndmalede huse i de gamle bohemekvarterer – Beograds svar på Montmartre i Paris. Her ligger de mest kendte restauranter, flere af dem er 5-stjernede. Den måske mest kendte restaurant er “Tri Šešira” , som betyder tre hatte. Her spiser man lokale delikatesser fra grillen, indenlandsk skinke, frisk fåreost og paprika. Stemningen er høj, og indslag af poesi, sang, musik og teater er helt naturligt her.

Der er mange udflugtsmål indenfor kort afstand, samt en masse muligheder for teambuilding af både fysisk og kulturel art.

Forslag til udflugter og aktiviteter:

  • Cykeltur i vinmarkerne
  • Kajaktur
  • Bjergklatring
  • Adventure Games
  • Hiking ture
  • Skattejagt på kanotur
Skaderlilja -  Beograds svar på Montmartre i Paris

Skaderlilja – Beograds svar på Montmartre i Paris

Nyd en platte med serbiske specialiteter til et glas vin eller en kold øl

Nyd en platte med serbiske specialiteter til et glas vin eller en kold øl

Udsigten over Beograd fra Avala Mountain Tower

Udsigten over Beograd fra Avala Mountain Tower

Firmarejser med aktiviteter er vores speciale

Vi har arrangeret grupperejser med teambuilding verden over, og vi er eksperter i at finde lige præcis den rigtige aktivitet til jeres arbejdsplads. Vi skræddersyr din rejse i samtale med dig.

Klar til at bestille? Kontakt os