Boston emmer af historie og har alt hvad hjertet kan begære af charme og feel-good attitude

Boston tilbyder storslåede oplevelser indenfor kultur, sport og gastronomi. Her er parker, skyskrabere, fantastiske museer med udstillinger for alle aldre og meget andet. Byen er meget berømt for at huse ét af USA mest anerkendte universiteter, Harvard og er i det hele taget en af de amerikanske byer, som har flest universiteter og uddannelsessteder.

Tag ud og udforsk byen på egen hånd med de mange Hop On-Hop Off busser, tilmeld jer en guidet rundvisning på cykel eller mærk byens puls på segway eller til fods.

Oplev en american football-match i de rette omgivelser på Gillette Stadium, når NFL-holdet, New England Patriots, spiller hjemmekamp.

Besøg det enestående New England Aquarium med et væld af forskellige dyrearter, fra pingviner, blæksprutter, hvaler, hajer og en skildpadde som har været der i 40 år til et caribisk rev og meget mere.

Shopping: Her er et bredt udbud. Der er mange mindre butikker i hyggelige gader, samt store shopping malls som eksempel, Faneuil Hall Marketplace også kendt som Quincy Market. Tæt på dette ligger Haymarket og naturligvis også Copley Place og Prudential Center.

Vil du høre mere om Boston? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale