Øl, barbecue og arktisk atmosfære

Du behøver ikke at rejse til Tyskland for at drikke gyldne fadøl! I Longyearbyen kan du smage dig vej gennem et omfattende udvalg af øl ledsaget af oom-pah musik i arktiske omgivelser.

I slutningen af september er fokus på humle, malt og musik i tre fulde dage, på verdens nordligste Oktoberfest i Longyearbyen. Her kan du vælge mellem mere end 80 sorter øl, herunder verdens stærkeste øl, som du ikke kan få andre steder i Norge.

Festivalen er vokset siden den indledende Oktoberfest i 2009 med et stort opvarmet telt og et bredt udvalg af øl og mad. Underholdning er leveret af top bands, og festivalen omfatter kåringen af ‘Årets overskæg’ og ‘Frøken Oktoberfest’. Der er også et betydeligt fokus på mad, herunder “fårikål”, en traditionel norsk ret med lammekød og kål.

Vil du høre mere om Oktoberfest i Svalbard? Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale

Gruppespecialisten kan hjælpe dig med at arrangere hele rejsen – selvfølgelig fly, hotel og transport, men også mødelokaler, hyggelige middage, spændende teambuilding, guidede byture og meget mere. Husk at vi den første tirsdag i hver måned har teambuilding tirsdag, hvor vi deler inspiration til teambuilding i Japan og Europa. Du kan læse med ved at tjekke vores hjemmeside, hvor vi tager forskud på glæderne og allerede deler tippet mandag – eller ved at følge os på Facebook, hvor tippet kommer tirsdag morgen. Grupperejsen starter her!

Belgium_beer tasting Bruxelles 01

Følg os her: Gruppespecialisten på Facebook