Chartr dit eget fly

Det er direkte, fleksibelt og nemt

Med et chartret fly får du det bedste ud af dit firmas tid og ressourcer

Skal du ud at rejse, og er det vigtigt, at du kommer hurtigt rundt? Måske er flyene til dit rejsemål ufleksible, og du skal skifte eller sove en ekstra nat inden du kan komme hjem? Et chartret fly løser alle problemerne – du flyver direkte til din ønskede lufthavn, og du vælger selv tidspunktet.

Fuld fleksibilitet og store besparelser i tid

Når du chartrer et fly, kan du få det, lige som du vil have det: du flyver direkte til din destination på det tidspunkt, du ønsker. Du sparer unødige overnatninger, dine medarbejderes værdifulde tid og ikke mindst bekymringen over at komme for sent. Der kan faktisk også være penge at spare. Hvis du sparer bare en overnatning ved at flyve i eget fly, er vores priser konkurrencedygtige helt fra fire personer på Business Class.

Oftest stillede spørgsmål omkring chartret fly


Hvis blot du kan spare en enkelt overnatning, matcher vi prisen allerede fra ca. fire personer, der flyver Business Class indefor Europa. Hertil kommer værdien af den sparede tid. Vi viser dig altid hele regnestykket, som du kan beslutte dig ud fra.
Er gruppen større, eller er rejsen svær at gennemføre med rutefly, bliver det selvfølgelig endnu billigere per person, når man regner det hele med såsom ekstra overnatninger, måltider og transporter. Hertil kommer at du udnytter din værdifulde arbejdstid bedst muligt.

Du kan få service på Business Class niveau, og du kan oven i købet skræddersy den præcis som du vil!
Der betales ganske enkelt for det, der bestilles. Vi kan arrangere røde løbere, firmalogo på nakkestøtten, unikt sammensatte menuer, champagne og delikatesser. Kort og godt – du kan få det præcis som du ønsker det.
Mindre fly er omfattet af de samme strenge regler som større rute- og charterfly. Der er altid to piloter (bortset fra de helt små fly til nære destinationer). Hertil kommer den ekstra sikkerhed i at kende alle sine medpassagerer.
Et ledigt fly kan bestilles helt indtil dagen inden afgang. Først-til-mølle princippet gælder, så det er altid bedre at være i god tid. Større fly har normalt en længere planlægningshorisont.
Vi har siden 1985 udvalgt og opbygget et netværk, der giver os adgang til en bred vifte af fly i topkvalitet med erfarne piloter. Et netværk med mulighed for at arrangere flyvninger i alle kategorier. Vi kan ordne helikoptere, der kan flyve en person hurtigt rundt til møder, såvel som store Boeing-fly, der kan flyve grupper på over 500 personer direkte til Thailand.

Kontakt Gruppespecialisten i dag for en uforpligtende snak om din næste grupperejse!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk