Møder og konferencer

Vi tager os af alt det praktiske – I koncentrerer jer om det vigtige

[layerslider id=”12″]

Skal du holde et stort møde eller konference?

Fortæl os hvad du ønsker, så skræddersyr vi et arrangement, der passer til dine forventninger og budget. Vi er eksperter i at arrangere møder i både ind- og udland, og vi tager os af alle de praktiske detaljer, så alt bare spiller til det vigtige møde. Samtidig kan vi sammensætte et spændende program rundt om jeres møde eller konference fyldt med aktiviteter, teambuilding, sightseeing og lækre middage.

Møde i anderledes omgivelser

Det kan være guld værd at forlade kontorets fire vægge og holde møde i nye omgivelser. Måske skal I brainstorme handlingsplaner og har brug for en weekend, hvor I helt kan isolere jer fra omverden. Måske skal I holde møde med en vigtig kunde, som I gerne vil forkæle med lækker middag og sightseeing. Eller måske skal I afholde en konference for kolleger fra hele verden og har brug for aktiviteter, hvor I lærer hinanden bedre at kende. Uanset hvad jeres ønsker er, kan vi arrangere hele pakken. Vi leverer møder og konferencer i inspirerende omgivelser i både Danmark og udlandet, og til både små og store grupper.

Globalt netværk og personlig service

Alle møder og konferencer planlægges i samarbejde med dig. Vi lytter til dine ønsker og trækker på vores egen erfaring for at finde en kreativ løsning, der passer til netop jer. Vi har et tæt samarbejde med vores 18 europæiske kontorer og et bredt netværk af dygtige partnere der sikrer, at I får et inspirerende og professionelt arrangeret forløb. Vi tager os af alt det praktiske, så kan I bruge jeres energi på at få det fulde ud af arrangementet.
 

Kontakt Gruppespecialisten i dag for en uforpligtende snak om din næste grupperejse!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk