FIRMAREJSER MED GRUPPESPECIALISTEN

 • 0
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Lad os arrangere din næste firmarejse

Næste gang du skal planlægge en grupperejse for dit firma, så tag en snak med os. I over 40 år har vi sendt firmaer fra hele Danmark af sted rundt i verden, og vi hjælper også gerne dig. Vi specialiserer os i mindre og mellemstore virksomheder, og tilbyder personlig service med individuelle løsninger og sans for detaljen. Hvis du er interesseret i at høre lidt mere om, hvad vi kan gøre for dit firma, så giv os et ring eller send en mail. Vi er altid glade for at tage en uforpligtende samtale – gratis, selvfølgelig!

En pris, du kan stole på

Når du rejser med Gruppespecialisten, er alt dette inkluderet i prisen:

 • Din personlige kontaktperson gennem hele forløbet
 • Professionel planlægning af rejsen
 • Ekspertise indenfor konferencer, incentives, studierejser, teambuilding og møder
 • Rådgivning fra vores eksperter hele vejen igennem
 • Inspiration og nytænkning til programmet
 • Et individuelt tilrettelagt tilbud, baseret på den bedste pris blandt mange udbydere
 • Prisgaranti på tilbuddet
 • Senere bindingstid for betaling, navne og antal rejsende end ved online booking
 • Større fleksibilitet ved ændringer end ved online booking
 • Dækning gennem Rejsegarantifonden (ved minimum to services booket gennem os)
 • Overblik over alle detaljerne og logistikken på hele turen
 • Udarbejdelse af et udførligt rejseprogram med vigtig information om destinationen
 • Lokal kontakt, hvis der skulle opstå problemer under rejsen
 • Særlig ekspertise i Japan

På den her side kan du læse mere om, hvad vi gør, når vi planlægger firmarejser for grupper.

Personlig service og rådgivning

Vores speciale er firmarejser for små og mellemstore virksomheder. Har du en gruppe på 10 eller flere, der skal på rejse i Europa eller Japan, så kontakt os. Fra den indledende samtale til I er tilbage fra rejsen igen, har I den samme kontaktperson, der kender jeres gruppe ud og ind. Vi lægger stor vægt på den personlige service. Det er den, vores kunder sætter pris på, og den, der gør, at de kommer tilbage til os igen år efter år.

Professionel planlægning af din rejse fra start til slut

Når vi planlægger din firmarejse, starter vi med en samtale med dig. Ud fra jeres budget, tidsramme og forventninger sammensætter vi rejsen i løbende dialog. Hvis du har en meget specifik ide om præcis, hvad I ønsker, kan vi finde det bedste tilbud, der omfatter det hele med den bedste komfort og til den bedste pris. Søger du inspiration eller mere hjælp til logistikken, klarer vi også det. Vi kan holde os til det helt grundlæggende, som fx fly og hotel, men vi kan også sammensætte en total rejsepakke med lokal transport, sightseeing, teambuilding, mødelokaler, middage og underholdning – det er helt op til jer.

Konferencerejser, incentiverejser, studierejser, teambuilding og møder

Der er mange grunde til at tage på firmarejse. Her er nogle få:

 • At få fælles oplevelser, der styrker teamets samarbejde
 • At mødes med kolleger i andre lande til et vigtigt møde
 • At deltage i en spændende konference, der giver nye indsigter og vigtige kontakter
 • At belønne medarbejderne med en incentiverejse
 • At tage på studietur for at få ny faglig inspiration

Hvad enten det er en konference I skal til, en belønningsrejse for jeres dygtige medarbejdere, en studietur eller den årlige julefrokost – vi kan det hele! Vi har ekspertise og erfaring med alle former for firmarejser, og hjælper gerne dig, uanset indholdet.

Overlad ansvaret til os – brug din energi på det vigtige

Uanset hvad netop dit mål med firmarejsen er, har det nok ikke noget at gøre med at bruge timer på planlægning og bekymring. Men hvis du selv arrangerer turen er det ofte det, du ender med at bruge din energi på. Vi har ekspertisen i at arrangere grupperejser. Overlad planlægningen til os, så du har overskud til det, der er hensigten med rejsen – og ikke bruger din energi på bekymring og stress.

Inspiration til de store rejseoplevelser

Vi tager altid udgangspunkt i jeres ønsker, når vi tilrettelægger et program. Måske vil I have et klassisk program med alle højdepunkterne på destinationen. Eller måske skal I på firmarejse et populært sted i Europa og vil opleve noget nyt. Hvis I for eksempel skal til Berlin, kan I nok godt regne med, at de fleste ansatte allerede har set Brandenburger Tor – så hvorfor ikke prøve noget andet? Vi anbefaler gerne de lidt mere anderledes og skæve ting, så hele holdet får en ny og interessant oplevelse – også dem, der har været der før.

Et nøje tilrettelagt tilbud med prisgaranti

Ofte er den billige pris på fly og hotel, du måske kan finde på nettet, ikke tilgængelig for grupper over en vis størrelse. Når du kontakter os, kan vi hurtigt give en indikation på, hvad en rejse vil komme til at koste, baseret på jeres ønsker. Bemærk, at dette ikke er et prisløfte, men det generelle prisniveau på det tidspunkt, vi undersøger rejsen. Når vi sammen med dig har lagt os fast på et program, tjekker vi flere udbydere for at finde både den billigste pris og den bedste komfort. Vi kender flyselskaberne og hotellerne, og vi ved, hvornår en rute eller et værelse er de ekstra 100 kroner værd – og hvornår det ikke er det. Når vi har fundet den absolut bedste pris og service, udarbejder vi et konkret tilbud med prisgaranti, som du og din gruppe eller firma kan tage stilling til i ro og mag. Normalt har I omkring et par uger, inden depositum eller betalingen skal falde – det afhænger dog altid af betingelser hos vores udbydere og hvor tæt på afrejse, vi er.

Større fleksibilitet end ved online booking

Ved online booking af fly skal man normalt binde sig til antal rejsende og deres navne med det samme – og kan ikke ændre noget. Vi har normalt en bedre fleksibilitet, der gør, at vi først har brug for endelig binding med antal rejsende og navne senere i forløbet. Fordi vi i årevis har opbygget et godt samarbejde med flyselskaber og hoteller og andre leverandører verden over, har vi også ofte lidt større fleksibilitet, hvis der skulle være ændringer i programmet. Vi kan ikke love noget, men vi vil altid gøre vores bedste for at tilpasse programmet til de ændringer, der ofte kan opstå, når man rejser i en stor gruppe.

Sikring gennem Rejsegarantifonden

Så længe I bestiller mindst to services gennem os, har I trygheden i at vide, at I er sikret gennem Rejsegarantifonden (Medlemsnummer 198) i det tilfælde, at noget skulle gå galt.

Man kan hurtigt glemme noget – vi holder det store overblik

En grupperejse byder på særlige udfordringer, og det kan hurtigt blive rigtigt kompliceret, hvis der er tale om en rejse der kombinerer både fly, hotel, udflugter og lokal transport. Vi holder styr på alle trådene bag kulissen og har også det store overblik, så der ikke pludselig er noget, der smutter. Det er også vores erfaring, at der tit sker ændringer undervejs – måske kommer et par deltagere med et senere fly eller skal tidligere af sted. Eller måske har en eller to deres partner med og skal have et andet hotelværelse og bliver måske lidt længere. Så er der ham, med skaldyrsallergi og hende, der er vegetar – det skal alle restauranterne have at vide, så der er styr på det. Og der var også lige den der sidste-øjebliks sightseeing, vi lagde ind i programmet. Kan vi stadig nå middagen? Vi holder styr på det hele og tager ansvaret for, at programmet holder, så der er rigelig tid til det hele.

Udførligt program og guide til rejsen

Inden I tager af sted, får I et udførligt program med alle detaljerne i rejsen samt de vigtigste informationer til destinationen.

Lokal kontakt på destinationen

Vi har et globalt netværk, og I får altid en lokal kontaktperson, som I kan få fat I, hvis I skulle blive ramt af et uheld eller får brug for hjælp lokalt. Desuden kan I selvfølgelig altid ringe til os.

Firmarejser til Japan er vores speciale

Udover firmarejser til hele Europa arrangerer vi hvert år talrige firmature til Japan. Vi er en del af JTB Denmark, som også omfatter Japanspecialisten, Danmarks førende rejsebureau for rejser til Japan. Vores medarbejdere har rig erfaring med Japan. Vi kender landet og de særlige ting, man skal være opmærksom på ved rejser til denne fantastiske, men også meget anderledes kultur. Vi har lokale samarbejdspartnere i hele landet, der står behjælpelige med planlægning og støtte på turen. Vi kan arrangere lokale guider og assistenter til turen, og vi har også en fast stab af dygtige, danske rejseledere med ekspertise i Japan, hvis I ønsker dansk rejseleder på turen.

Kontakt Gruppespecialisten i dag for en uforpligtende snak om din næste grupperejse!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk