Vi er eksperter i grupperejser

Læs mere om grupperejser her

Dublin_St-Patrick©VisitDublin

Skal du på grupperejse?

  • Skal dit firma på grupperejse, og har du fået opgaven at arrangere det hele – fra fly og overnatning til daglige aktiviteter?
  • Skal du med kollegerne på konference, kursus eller messe i udlandet, og står du på bar bund med at finde hoteller?
  • Er du med i en klub eller forening, der skal på fælles rejse i forbindelse med et arrangement i udlandet?
  • Er din familie eller venner i gang med at planlægge en ferie til fjerne himmelstrøg – eller bare til Stockholm?
  • Mangler du inspiration til spændende teambuilding eller sightseeing i forbindelse med en grupperejse?

Så lad os hjælpe dig! Vi er et professionelt team af eksperter, der udelukkende beskæftiger os med grupperejser, vi har et globalt netværk i ryggen, og vi giver dig altid personlig service.

 

Grupperejser er anderledes end andre rejser

Hos Gruppespecialisten ved vi at grupperejser er noget helt specielt. Vi beskæftiger os udelukkende med grupper på 10 personer og mere, og vi kender branchen ud og ind.
Der er særlige krav, når det gælder grupperejser: hotellerne, restauranterne og flyene skal have en vis kapacitet. Alle rejsende skal have en god individuel oplevelse, samtidig med at alt klapper for gruppen som helhed.
Det kræver rigtigt meget arbejde at sørge for at alle elementer spiller, så I får den perfekte grupperejse. Undgå stresset – overlad arbejdet til os, og vi lover at gøre alt for at give jer den bedst mulige oplevelse fra start til slut.
 

De tre nøgleord når det gælder grupperejser

Når det kommer til grupperejser, er der tre ting der er vigtigere end noget andet. Det er viden, kreativitet og planlægning.
Vores viden om grupperejser er uovertruffen. Vi har over 35 års erfaring med at arrangere grupperejser over hele verden og til alle behov, og vi gør ikke andet.
Vores kreativitet er stor. Vi elsker selv at rejse og har et globalt netværk der gør, at vi kan give dig spændende forslag til destinationer, aktiviteter og hoteller, der passer til netop jer.
Vores planlægning er omhyggelig. Vi tilrettelægger jeres tur ned i den mindste detalje, sådan så du får ro på og bare kan nyde rejsen.
Samtidig ved vi godt at i den virkelige verden er tingene aldrig perfekte. Når du booker gennem Gruppespecialisten er det også din garanti for hjælp og assistance, hvis uheldet er ude eller noget går galt.
 

Vi er Gruppespecialisten

På Gruppespecialisten ved vi, at det er alle de små detaljer, der skaber den perfekte grupperejse.
Når du kontakter os, gennemgår vi sammen dine ønsker. Vi spørger til budget, til tidsramme, til særlige behov og ønsker, så vi kan sammensætte den ideelle grupperejse til netop jer.
Måske har I et stramt budget, og vil hellere bo lidt billigt end at bruge penge på hotellet. Måske er tiden det vigtigste, og I vil hellere betale ekstra for et centralt hotel og transport i egen bus.
Hvad jeres behov og ønsker end er, har vi erfaringen og netværket til at hjælpe jer til at finde den bedste løsning. Og vi er også gode til at spørge til de mange detaljer, du måske ikke selv har tænkt over. Vi ved nemlig, hvad der er vigtigt at have med i planlægningen.
På den måde er vi med hele vejen. Vi undersøger alle muligheder, så du altid kan være sikker på at du får den bedste, billigste og nemmeste rejse skræddersyet til din gruppe.
Samtidig giver vi støtte, råd og vejledning hele vejen igennem, så du får den bedste oplevelse fra du starter planlægningen og helt til du igen lander i Danmark.
 

Altid personligt tilrettelagte grupperejser

Hos Gruppespecialisten kan du få hjælp med hele pakken, fra I står på flyet til I lander igen. Vi kan hjælpe med lufthavnstransfer, hotel, lokal guide, mødelokale, aktiviteter, teambuilding, billetter, restauranter og sightseeing.
Vi kan også hjælpe med præcis de enkelte brikker, du mangler for at i puslespillet går op.
Valget er helt op til dig.
Det vigtigste for os er at vi altid yder en personlig service fra start til slut. Vi lytter til dig hele vejen igennem, og er altid tilgængelige med et beroligende svar eller et godt råd.
 

Grupperejser til hele verden – og altid på dansk

Vores kontor i København består af et erfarent team. Når du bestiller en grupperejse med os, får du tildelt din personlige kontaktperson, der har ansvaret for netop din rejse. Skulle din personlige medarbejder ikke være til stede, kan du altid få hjælp af en kollega, der hurtigt kan sætte sig ind i din sag – og altid fra vores danske kontor.
Vi er en del af rejsebureauet JTB, der er verdens 6. største rejsebureau med 358 kontorer verden over. Det betyder, at vi har et enormt lokalt netværk verden rundt, vi kan trække på for at optimere din rejseoplevelse. Det giver dig også sikkerheden ved et stort, globalt og stærkt firma.
Samtidig er din service altid lokal. Vi sætter en ære i at skabe de bedste grupperejser til danske kunder. Det har vi gjort i 35 år, og det bliver vi ved med.
Vi glæder os til at hjælpe dig.
 

Kontakt Gruppespecialisten i dag for en uforpligtende snak om din næste grupperejse!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk