Velkommen hos Gruppespecialisten

Vores dygtige medarbejdere ved alt om grupperejser

Ulla Nielsen

Ulla Nielsen

Jeg har været i branchen i 25 år nu og på de år har jeg oplevet og set rigtigt meget af verden.
Mine erfaringer herfra er altid direkte inspiration når jeg strikker programmer sammen til mine grupper. Jeg elsker  udfordringen i at få hele puslespillet til at gå op og få lavet et unikt arrangement, så mine kunder får de bedste oplevelser.
Søger du den bedste pizza i Rom, de stærke krydderier i Dubai, en smuk vingård i Toscana, et fredfyldt tempel i Japan, en livligt kvarter i Dublin, det lækreste hotel til din konference, den bedste restaurant til din fødselsdagsfest – så ring til mig.

Mit motto: Der findes ingen problemer – kun udfordringer.

Kontakt Ulla

Tlf. 3345 4018
ulla.nielsen@jtbdenmark.com

 

 

Rehne Revhsbech

Rehné Revsbech

Elsker at arrangere oplevelser og rejser for kunderne, store som små arrangementer.
Lige fra den første ide er født, til de sidste detaljer skal finpudses. Har været lidt omkring i rejsebranchen og har arbejdet med erhvervskunder i mange år. Jeg startede i tidernes morgen i hotelbranchen, gik videre til luftfarten og har nu ønskejobbet i gruppeafdelingen, hvor jeg kan kombinere lidt af det hele.
Jeg bliver facineret af forskelligheden fra min egen hverdag og omgivelser til sushikokkens i Japan, sambadanserens i Brasilien, pubejerens i London, scooterchaufførens i Barcelona og dansepigernes på “Crazy Horse” i Paris.
Det er ikke altid afgørende, hvor langt væk man kan komme, men hvor meget man kan nå at se og opleve. Det er de indtryk man tager med hjem, som afgør om man har haft en dejlig tur.

Kontakt Rehné

Tlf. 3345 4010
rehne.revsbech@jtbdenmark.com

 

 

Kontakt Gruppespecialisten i dag for en uforpligtende snak om din næste grupperejse!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk