JTB – dit globale rejsebureau

Gruppespecialisten er en del af JTB, en af verdens største rejsekoncerner

People_Group_Travel_Desert_Camel_1

Et af verdens største og ældste rejsebureauer

Gruppespecialisten er en del af JTB Denmark, som er en del af det verdensomspændende rejsebureau JTB. JTB blev grundlagt i 1912 og er i dag et globalt firma. Med over 500 kontorer og 25.000 ansatte på globalt plan er vi hele verdens rejsebureau.

Din tilfredshed betyder alt

Alle vores JTB kontorer bestræber sig på at yde den bedste, skræddersyede service der passer til netop dine behov. Vores netværk er globalt, men din kontakt er altid med dit lokale JTB kontor.

JTB Denmark – dit lokale rejsebureau

Vi har haft kontor i centrum af København i over 35 år og vores speciale er firmarejser for danske kunder. Vi brænder for det vi gør og holder os konstant på forkant med de nyeste løsninger i en evigt foranderlig verden.

Globalt netværk og gode priser

JTB er et af verdens største rejsebureauer, og vi kan derfor forhandle gode priser på fly, hoteller mm. Vores størrelse giver dig stabilitet og tryghed, og vores netværk giver dig adgang til den mest detaljerede lokale ekspertviden.

Stol på os – vi har 100 års erfaring

JTB har beskæftiget sig med rejseløsninger i over 100 år. I den tid har hele verden forandret sig, og det har vi også. Men en ting har vi altid holdt fast i: Den bedste totale løsning for hver enkelt rejsende. Det er JTBs måde.

Læs mere

Læs mere om JTB på vores globale hjemmeside: JTB Global

Klik her for en oversigt over alle JTBs kontorer: JTBs kontorer verden over
 

Kontakt Gruppespecialisten i dag for en uforpligtende snak om din næste grupperejse!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk