Gruppespecialisten – eksperter i grupperejser

Vi tager hånd om jeres rejser og arrangementer, hvis I er en gruppe på 10 personer eller derover

People_Group_Meeting_Corporate_6

Skal du arrangere en grupperejse, en konference eller et andet stort arrangement for mange mennesker?

Hvis svaret er ja, så har du måske allerede mærket at det både er kompliceret og meget tidskrævende.

Der er mange ting at tage stilling til, og det kan hurtigt blive meget overskueligt hvis man ikke har prøvet det før.

Selv hvis du har prøvet det før, kan du måske mærke at du savner input fra nogle, der kender den destination du skal til og kan hjælpe med insider-viden?

Det har vi. Vi laver ikke andet end grupperejser, og hjælper dig gerne med din. Så kan du bruge din tid og energi på at nyde rejsen i stedet.

Gruppespecialistens engagerede medarbejdere, Ulla Nielsen og Rehné Revsbech har begge været i rejsebranchen i ca 25 år. De har prøvet lidt af hvert og sikrer, at I får en god oplevelse fra start til slut.

Vi lægger vægt på tillid og tryghed, så I er i hænderne på den samme rejsekonsulent under hele forløbet.

Gruppespecialisten – en del af JTB Denmark

Gruppespecialisten er en del af JTB Denmark. JTB Denmark (tidligere NTS / Net Travel Service) består af et lille ekspert-team med kontor i København centrum. Her har vi været i over 35 år, og vi har opbygget en loyal kundebase, der sætter pris på vores gode service. Vi fokuserer på vores styrker, og har specialiseret os på specifikke områder i rejsebranchen. Et af dem er grupperejser, og vi har en stab dedikerede medarbejdere der kan deres kram, og som kun beskæftiger sig med grupperekser.

Vores kontrollerede vækst er årsag til at JTB Denmark efter mere end 35 år stadig er at finde i rejsebranchen. JTB Denmark er en del af JTB Corp, der blev grundlagt i 1912 og er en af verdens største rejsekoncerner med over 500 kontorer og mere end 25.000 ansatte på verdensplan.

Vi er stolte af at være en del af denne store professionelle organisation. Vi samarbejder med lokale JTB-kontorer verden over, og det giver os en unik mulighed for at give jer eksperthjælp, hvor i verden I end skal hen.  Samtidig sætter vi en ære i at vores service til dig altid er personlig og altid sker lige her fra vores danske kontor.

Mød vores specialister i at arrangere grupperejser her: Vores medarbejdere

 

Kontakt Gruppespecialisten i dag for en uforpligtende snak om din næste grupperejse!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk