Velkommen til vores kundegalleri

Vi tager med glæde imod billeder fra jeres rejser

På denne side deler vi billeder fra rejser arrangeret af os. Hvis I også har været på rejse med Gruppespecialisten og har et billede vi godt må dele, så send det endelig til os på  info@gruppespecialisten.dk. På forhånd tak!

 

Kunde-event med racerløb, Tyskland

Dette billede er fra Karen Jensen fra BWT, der skriver:

“Tak for super service og support til at få afviklet vores kunde-event, hvor kunderne rejste ned for at se racerløb i Tyskland med flyrejse tur-retur samme dag. Der var meget logistik, som skulle gå op i større enhed og der var fokus på alle detaljer, hvor intet blev overladt til tilfældighederne. Virkelig en god oplevelse med en så professionel leverandør.”

Studieskolen_billede

Bassano del Grappa, Italien

Dette billede er fra Susanne Gram Larsen og Benedicte Christiansen fra Studieskolen, der skriver:

“Vi er meget tilfredse med det hele. Hold da helt op, hvor har vi spist godt! Varieret og lækkert hele vejen igennem. Busselskabet var mere præcise end et schweizerur, og guiderne var simpelthen så dygtige, så vores gæster alle sammen kunne forstå dem. Mange af kursisterne siger, at det er den bedste af vores rejser (de fleste har været med mange gange), og en af dem påstod hårdnakket, at det var den bedste ferie i hele hendes liv! Du får lige et billede fra Bassano, hvor hverken Benedicte eller jeg havde været før, jeg havde ønsket at komme der hele mit liv, og der er guddommeligt smukt.”

 

Roskilde_Festival_Segway_Berlin

“The Segways” – Roskilde Festival på Segway sightseeing i Berlin

 

 

Kontakt Gruppespecialisten i dag for en uforpligtende snak om din næste grupperejse!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk