Berlin_Christmas©GNTB
Berlin_Christmas_Deutsche-Dom©GNTBBerlin_By-night©GNTBBerlin_FernsehturmBerlin_House-of-culturesBerlin-streetartBerlin-wall©GNTB

Julefrokost i Berlin

 

Hyggelige julemarkeder og uendelig shopping

Nyd Berlin i vinterklæder og julepynt med en decembertur for hele firmaet. I kan ikke undgå at komme i julestemning når I står med en kop dampende Glühwein i hånden og ser lysene tændes på et af byens mange julemarkeder. Hold teambuilding, julefrokost og klar alle gavekøbene på en lang weekend i Europas kulturelle hovedstad.


 

Julefrokost i Berlin

Vi er eksperter i grupperejser og arrangerer med glæde et program fyldt med aktiviteter. Prøv for eksempel:
– Underjordisk tur i krigens gange
– Byvandring med guide
– Ølsmagning
– Sjov teambuilding – fx Trabant Rally
– Lækker julefrokost på lokal restaurant

 
Rejser til Berlin året rundt:
Vi kan også tilbyde spændende rejser til Berlin hele året rundt med stimulerende teambuilding og andre aktiviteter. Læs mere her: Rejser til Berlin.

 
Vi skræddersyr rejsen helt efter jeres ønsker. Transporter, overnatninger og program tilpasses hver enkelt gruppe. Vi håndterer grupperejser fra 10 personer og opefter.

Kontakt Gruppespecialisten – første skridt på vejen til en uforglemmelig oplevelse

 

Sådan kunne jeres rejse til Berlin se ud:

 

Dag 1 – fredag: Møder, julemarkeder og shopping

I forlader København i en moderne bus. Hvis I ønsker det, kan I køre i en konferencebus og holde møde undervejs. Efter ankomst i Berlin indkvarteres I på et centralt beliggende hotel. Herefter kan vi arrangere en guidet tur, enten til fods eller i bussens varme, efterfulgt af det storslåede julemarked på Potsdamer Platz. Her er varm Glühwein, lokale delikatesser, fantastiske dekorationer, en kæmpe skøjtebane og stormagasinet Potsdamer Platz Arkaden, hvor I kan klare juleindkøbene.

Dag 2 – lørdag: Teambuilding, sightseeing og julefrokost

Om formiddagen kan vi arrangere teambuilding i form af et Trabant Rally, hvor I fordeles i de små karakteristiske biler og selv skal navigere rundt i byen efter en aftalt rute. Eftermiddagen kunne bruges på at dykke dybere ned i Berlins spændende historie ved at “gå under jorden” i de mange gange og skakter fra krigens tid. Fra undergrunden kan I stige højt op over jorden og drikke kaffe i det ikoniske TV tårn med panoramisk udsigt over byen. Middagen kunne være årets julefrokost – måske et lækkert julebord på en af byens fine restauranter.

Dag 3 – søndag: Berlin på egen hånd og retur til København

Formiddagen er fri til at opleve Berlin på egen hånd. Byen er nem at komme rundt i, har over 60 forskellige julemarkeder og en masse stormagasiner – bl.a. det berømte KaDeWe – så der er ingen undskyldning for ikke at få klaret julekøbene her. Efter frokost er der afrejse med bus til København med sejlads Rostock-Gedser og ankomst i København ca. 7 timer senere. Middag kan arrangeres på færgen.
 

Har du fået appetit på julefrokost i Berlin? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk


 

Skriv til os med dine ønsker, så kontakter vi dig:

  • Hvis du har specifikke spørgsmål eller planlægger en bestemt rejse, kan du skrive om det her, så vi kan forberede os inden vi ringer.
  • Vi kan ringe til dig på hverdage mellem 9 og 17.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.