Riga1
Riga3Riga2Riga4Riga_ChristmasArt_Nouveau_building_in_RigaLatvian_National_Opera_House_Riga

Julefrokost i Riga

 

Ægte julestemning i det baltiske eventyrland

Gør firmaets julefrokost mindeværdig ved at holde den i Riga, en af Europas smukkeste byer. Priserne er billige og julestemningen er i top. Det er en fryd at vandre rundt i bymidten og beundre de smukke bygninger mens man nyder en kop varm glögg og knasende konfekt. Med sit charmerende julemarked og gammeldags atmosfære er Riga i juleklæder næsten som et levende eventyr.

Julefrokost i Riga

Vi er eksperter i grupperejser og arrangerer med glæde et program fyldt med aktiviteter. Prøv for eksempel:
– Julefrokost på traditionel restaurant
– Sightseeing til fods i den smukke gamle by
– Besøg på Riga Central Market med smagsprøver
– Opera eller ballet med besøg backstage
– Udflugt til kystbyen Jurmala
– Jugendstil-museet med lokal guide
– Orgelkoncert i Riga domkirke

 
Rejser til Riga året rundt:
Vi kan også tilbyde spændende rejser til Riga hele året rundt med stimulerende teambuilding og andre aktiviteter. Kontakt os for mere information.
 

Vi skræddersyr rejsen helt efter jeres ønsker. Transporter, overnatninger og program tilpasses hver enkelt gruppe. Vi håndterer grupperejser fra 10 personer og opefter.

Kontakt Gruppespecialisten – første skridt på vejen til en uforglemmelig oplevelse

 

Sådan kunne jeres rejse til Riga se ud:

 

Dag 1: Ankomst, gavekøb og cocktails

Efter en hurtig flyvetur (halvanden time fra København) lander I i Riga, hvor I har privat transfer til jeres hotel. Vi foreslår, at I bor på Radisson Blu Latvija, et dejligt 4-stjernet hotel beliggende midt i byen, men der er også mange andre gode hoteller at vælge imellem. Resten af dagen har I for jer selv, og eftermiddagen kunne fx bruges på at klare juleindkøbene. Riga er en god shoppingby – lille, overskuelig, godt udvalg og en del billigere end Danmark. Her er eksklusive butikker såvel som det charmerende julemarked med lokale delikatesser og godt håndværk. Om aftenen kan vi arrangere billetter til en ballet eller koncert i Rigas berømte Opera, en af de smukkeste i Nordeuropa. Inden forestillingen får I en guidet tur backstage, samt en drink og kanapéer i caféen. Første dag afsluttes med cocktails på Radisson-hotellets Skyline Bar med flot udsigt over byen.

Dag 2: Teambuilding, den gamle by og julefrokost

Om formiddagen kan vi arrangere teambuilding, eller I kan holde møde på hotellet. Eftermiddagen bruges på en guidet gåtur gennem Rigas fantastisk velbevarede gamle by. Nogle af bygningerne stammer helt tilbage fra 1200-tallet, og når man vandrer ned ad de smalle brostensbelagte gader er det næsten som om, man er faldet ned i en tidslomme. Om aftenen holder I årets julefrokost på en af Riga’s skønne restauranter med lækker mad og drikke.

Dag 3: Kunstfærdig arkitektur og hjemrejse

I rejser tilbage til Danmark søndag eftermiddag. Inden da kan I bruge formiddagen til at udforske Riga på egen hånd, eller vi kan arrangere en spændende udflugt. Besøg fx Riga Central Market, et af Europas største markeder, der ligger midt i byen i gigantiske bygninger, som tyskerne brugte til at opbevare zeppelinere under 1. verdenskrig. Jeres guide fortæller om markedets historie og tilbyder jer smagsprøver på lokale delikatesser. En anden spændende mulighed er en orgelkoncert i Riga domkirke eller et besøg på Jugendstil-museet. Riga anses for at være en af verdens hovedstæder for Jugendstil-arkitektur. På museet får I muligheden for at se nogle af de flotteste Jugendstil-bygninger indefra såvel som udefra.

 

Har I fået appetit på Riga? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk


 

Skriv til os med dine ønsker, så kontakter vi dig:

  • Hvis du har specifikke spørgsmål eller planlægger en bestemt rejse, kan du skrive om det her, så vi kan forberede os inden vi ringer.
  • Vi kan ringe til dig på hverdage mellem 9 og 17.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.