Hotel_Skansen_Vinterbad_1
Hotel_Skansen_Vinterbad_2Hotel_Skansen_Spa_3Hotel_Skansen_Spa_4Hotel_Skansen_Spa_1Hotel_Skansen_Bar_3Hotel_Skansen_Ext_1Hotel_Skansen_Room_2Hotel_Skansen_Dinner_1Hotel_Skansen_Food_2Hotel_Skansen_Food_3Hotel_Skansen_Meeting_3Hotel_Skansen_Meeting_1

Julefrokost i Skåne

 

Luksus lige ved havet

Skansen Hotel er et perfekt valg til firmaets næste julefrokost. Hotellet ligger i det smukke Båstad, tæt på Helsingborg med nem adgang til og fra København. Det er et fornemt hotel med en næsten 100 år lang historie – her har Ludvig Nobel drukket te, og på tennisbanerne blev de gamle Svenska Mesterskaber spillet i mange år. Hotellet har det ypperste indenfor wellness. Her er dampende varme bade, Kattegats kolde gys, lækker sauna og et stort udvalg af behandlinger i hotellets spa. Her er et veludstyret fitness-center såvel som muligheder for lange løbe- og svømmeture på stranden. Den luksuriøse Restaurant Sand varierer sin menu efter årstidens fineste lokale råvarer, og maden ledsages af et stort vinkort og levende musik fra flyglet. Med andre ord: Hotel Skansen er et indlysende valg, hvis medarbejderne skal forkæles og julefrokosten skal være lidt anderledes i år!


 

Julefrokost i Skåne

Vi er eksperter i grupperejser og arrangerer med glæde et program fyldt med aktiviteter. Prøv for eksempel:
– Transport i egen bus
– Møde eller konference på hotellet i lækre omgivelser
– Spa-oplevelse
– Madlavningskursus
– Prøvesmagning med lokale delikatesser

 
Rejser til Sverige året rundt:
Vi kan også tilbyde spændende rejser til Sverige hele året rundt med stimulerende teambuilding og andre aktiviteter. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale.

 
Vi skræddersyr rejsen helt efter jeres ønsker. Transporter, overnatninger og program tilpasses hver enkelt gruppe. Vi håndterer grupperejser fra 10 personer og opefter.

Kontakt Gruppespecialisten – første skridt på vejen til en uforglemmelig oplevelse

 

Sådan kunne jeres rejse til Skåne se ud:

 

Dag 1 – fredag: Ankomst, afternoon tea og julemiddag

I tager af sted fra København med toget og ankommer til hotellet ved 15-tiden. Efter indtjekning får I serveret en opfriskende “afternoon tea” i hotellets smukke Atriumgård, og herefter har I resten af eftermiddagen til at nyde frit af de herlige spa-faciliteter og koldtbadshuset. Slap af med jacuzzi og sauna, eller giv dig selv det kolde gys i det friske havvand! Om aftenen serveres en udsøgt treretters gourmetmiddag i hotellets restaurant. Nyd en godnatdrink ved pejsen, inden I falder om i de dejlige senge.

Dag 2 – lørdag: Morgenmad, spa og hjemrejse

Efter en god nats søvn er der en herlig morgenmadsbuffet i hotellets restaurant. Herefter kan I slappe af i kurbad, gå en tur i den smukke natur eller nyde godt af hotellets andre lækre faciliteter. Ved 12-tiden forlader I hotellet og tager toget tilbage til København.
 

Har du fået appetit på julefrokost i Skåne? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk


 

Skriv til os med dine ønsker, så kontakter vi dig:

  • Hvis du har specifikke spørgsmål eller planlægger en bestemt rejse, kan du skrive om det her, så vi kan forberede os inden vi ringer.
  • Vi kan ringe til dig på hverdage mellem 9 og 17.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.