Tallin_Christmas-market
Tallinn3Tallinn1Tallin_ChristmasTallin_Ice-skatingTallin_Spa-treatmentTallin_Spa-relaxation

Julefrokost i Tallinn

 

Den smukkeste julestemning til de billigste priser

Hold årets julefrokost i Tallinn! Julemarkedet i den smukke gamle by ligner et rent glansbillede, og det er en billig og helt unik løsning for dit firma. Tallinn er en af Europas kønneste hovedstæder og især op til jul er byen et særdeles charmerende bekendtskab. Her er lys, juletræer, sne, kunsthåndværk, varme drikke og stemning helt som i gamle dage –  kun en kort flyvetur fra Danmark.


 

Julefrokost i Tallinn

Vi er eksperter i grupperejser og arrangerer med glæde et program fyldt med aktiviteter. Prøv for eksempel:
– Unik julefrokost på lokal restaurant
– Guidet sightseeingtur i byen
– Sjove og anderledes teambuilding-aktiviteter
– Lækker og billig wellness på et spa
– Udflugt til Zar Peters sommerpalads
– Besøg TV-tårnet med udsigt over byen
– Guidet tur i de hemmelige gange under byens fæstning

 
Rejser til Estland året rundt:
Vi kan også tilbyde spændende rejser til Estland hele året rundt med stimulerende teambuilding og andre aktiviteter. Læs mere her: Rejser til Estland.
 
Vi skræddersyr rejsen helt efter jeres ønsker. Transporter, overnatninger og program tilpasses hver enkelt gruppe. Vi håndterer grupperejser fra 10 personer og opefter.

Kontakt Gruppespecialisten – første skridt på vejen til en uforglemmelig oplevelse

Sådan kunne jeres rejse til Tallinn se ud:

 

Dag 1 – fredag: Ankomst, spa og julemarkeder

I ankommer til Tallinn ved frokosttid og indkvarteres på et lækkert 3* eller 4* hotel i gå-afstand fra den gamle bydel. Eftermiddagen er fri til at gå på opdagelse i byen på egen hånd. I kan fx bruge nogle timer på at nyde en lækker og billig spa-behandling og bagefter besøge julemarkedet i centrum. Her stod verdens første juletræ i 1441, og der er en hel særlig stemning over at stå i skumringstimen med en varm kop gløgg og se de kønne lys på det store træ langsomt lyse det sneklædte landskab op.

Dag 2 – lørdag: Møde, sightseeing og julefrokost

Formiddagen kunne bruges på et møde på hotellet eller spændende teambuilding. Om eftermiddagen kan I tage på guidet gåtur gennem den gamle by. Mærk den eventyragtige stemning, der hersker over de historiske bygninger iklædt hvid sne og kulørte julelys. Om aftenen kan vi arrangere en hyggelig og lækker julemiddag – fx på Olde Hansa, hvor man kan prøve middelalderlige festretter tilpasset moderne smagsløg.

Dag 3 – søndag: Historiske seværdigheder og hjemrejse

I kan bruge jeres sidste formiddag på lidt kultur – fx Zar Peters sommerpalads Kadriorg eller Alexander Nevsky katedralen, der er en interessant blanding af russisk-ortodokse løgkupler og nordisk stil. Vi kan også arrangere en guidet tur gennem de underjordiske gange, der i århundreder blev holdt hemmelige og brugt til at skjule soldater og våben såvel som til spionage. Hvis I hellere vil over jorden, kan I tage op i TV-tårnet, hvor I kan se ud over byen og Østersøen fra 314 m. højde. Har I endnu ikke smagt de lokale specialiteter som røget fisk eller gourmetpølser, har I chancen for en tidlig frokost, inden I om eftermiddagen rejser hjem til Danmark.

 

Har du fået appetit på julefrokost i Tallinn? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk


 

Skriv til os med dine ønsker, så kontakter vi dig:

  • Hvis du har specifikke spørgsmål eller planlægger en bestemt rejse, kan du skrive om det her, så vi kan forberede os inden vi ringer.
  • Vi kan ringe til dig på hverdage mellem 9 og 17.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.