Lisboa_Estoril@Visitlisboa
Portugal_Lisbon_Tejo_River_CruisePortugal_Lisbon_ Belém_TowerPortugal_Lisbon_Pena_National_PalacePortugal_Lisbon_Discoveries_MonumentPortugal_Lisbon_ Triumphal_ArchPortugal_Lisbon_Casa BrasileiraCREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85CREATOR: gd-jpeg v1.0 (using IJG JPEG v62), quality = 85

Møde og oplevelser i Lissabon

 

Kombinér det praktiske med det inspirerende

Tag firmaet med til den dejlige portugesiske hovedstad og få en weekend, I vil mindes længe. Portugal er stadig et relativt billigt land, hvor pengene rækker en del længere end i Danmark, og med direkte fly fra bl.a. Norwegian kan hele pakkeprisen holdes meget rimelig.

Vi foreslår ophold på det lækre 4+-stjernede Sana Lisboa Hotel, der kombinerer det bedste i forkælelse og afslapning med toptunede faciliteter til møder og konferencer. I bor i centrum af byen i gåafstand til historiske områder, restauranter og shopping.

Vi kan klare alt det praktiske med at arrangere faciliteter til møde eller konference (op til 1500 personer), festmiddag på lokal restaurant og fede teambuilding aktiviteter, fx portvinssmagning, tuk-tuk sightseeing eller udflugt til Atlanterhavskysten.

Læs mere om hvordan vi kunne forestille os en weekend i Lissabon med møde og oplevelser – eller kontakt os for at høre mere.
 


 

Mødepakke på Sana Lisboa Hotel:

 • Passende moderne mødelokale inkl. av-udstyr og wifi
 • Isvand i lokalet
 • Formiddagsforplejning med kaffe/the, små sandwiches, småkager og frugt
 • Frokostbuffet a la chef på hotellet
 • Eftermiddagsforplejning (som om formiddagen)
 • Overnatning i smukt indrettede luksusværelser med wifi, hjemmebiograf og andre lækre faciliteter
 • Moderne, centralt hotel med restaurant og lounge bar, fitnesscenter og spa
 • Transport til og fra lufthavnen i egen bus med engelsktalende guide

 

Inspiration til teambuilding i Lissabon

 • Udflugt til Atlanterhavskysten
 • Cruise langs den smukke Tejo-flod
 • Team sightseeing i tuk-tuk
 • Portvinssmagning
 • Festmiddag på lækker lokal restaurant
 • Sightseeing i sporvognen op til St Jorges Borg

 
Vi skræddersyr rejsen helt efter jeres ønsker. Transporter, overnatninger og program tilpasses hver enkelt gruppe. Vi håndterer grupperejser fra 10 personer og opefter.

Kontakt Gruppespecialisten – første skridt på vejen til en uforglemmelig oplevelse

 

Grupperejse med møde i Lissabon – programforslag

 

Dag 1: Ankomst og sightseeing i tuk-tuk

I ankommer om formiddagen og afhentes i lufthavnen af engelsktalende guide. I kører sammen i bus til jeres hotel i Lissabons hyggelige og historiske Marquês de Pombal-område. Efter I har frisket op kan vi arrangere en let frokost på en lokal fiskerestaurant efterfulgt af en af byens sjoveste indslag – sightseeing i tuk-tuk. Disse små køretøjer kan tage op til seks personer og I får set nogle af byens historiske distrikter på en anderledes måde. Aftenen kan være på egen hånd, hvor I udforsker de mange hyggelige barer og restauranter i gåafstand fra jeres hotel.

Dag 2: Møde og festmiddag

I dag kan I holde heldagsmøde i hotellets moderne lokaler, der har av-udstyr og wifi. Med i pakken er forfriskninger undervejs og en lækker frokost. Efter mødet er der et par timer på egen hånd, og herefter kan I komme hinanden ved til en festmiddag på en af byens lækre restauranter, fx den varme Café Lisboa, der er drives af kokken José Avillez, der også har den Michelin-stjernede Restaurant Belcanto. Café Lisboa byder på traditionelle portugesiske retter, udsøgt lækkert lavet og til decideret billige priser set med danske øjne.

Dag 3: Forfriskende aktiviteter

Hvorfor ikke prøve forfriskende anderledes teambuilding, f.eks en heldagstur til Cascais-Sintra naturparken med frokost inkluderet? Området i og omkring Sintra var allerede i middelalderen berømt for sine klostre og blev senere et populært sted for konger og adel at bygge sig et slot eller palæ. Her eksisterer den mest fantastiske arkitektur og natur side om side. Hjemturen går ad kystvejen gennem byerne Cascais og Estoril med udsigt over floden Tejo. Vi kan også arrangere cruise langs den smukke Tejo-flod, portvinssmagning, byvandring med guide eller noget helt tredje. I kan selvfølgelig også selv tilrettelægge dagen, og måske bruge den på sightseeing i sporvogn 28 eller shopping, fx i stormagasinerne Colombo og Vasco Da Gama, der begge har søndagsåbent. Endelig kan I vælge at bruge dagen på at forkæle jer selv i hotellets spa, der både tilbyder jacuzzi, tyrkisk bad og massage.

Dag 4: Hjemrejse

Efter morgenmad på hotellet har I en bustransfer fra hotellet til Lissabon lufthavn. Ankomst i København tidligt på eftermiddagen.
 

Har du fået appetit på Lissabon? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk


 

Skriv til os med dine ønsker, så kontakter vi dig:

 • Hvis du har specifikke spørgsmål eller planlægger en bestemt rejse, kan du skrive om det her, så vi kan forberede os inden vi ringer.
 • Vi kan ringe til dig på hverdage mellem 9 og 17.
 • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.