Athens_Acropolis
Athens_diningSantorini_churchAthens_flagAthens_foodAthens_guardsAthens_market

Rejser til Athen

 

Seværdigheder i Grækenlands hovedstad

Grupperejser til klassiske Athen. Besøg Parthenon med de smukke templer højt hævet over byen. Gå på opdagelse i byens utallige museer, hvor man kommer tæt på de fascinerende gamle grækere, der har formet hele vores moderne verden. Gå shop amok i butikker og på markeder, og spis jer sunde og mætte i årstidens lækre råvarer.

Inspiration til Athen

Vi arrangerer med glæde en grupperejse fyldt med aktiviteter. Prøv for eksempel:

– Byvandring med guide
– Antikkens vingesus på historiske øer
– Besøg på livlige markeder
– Spændende teambuilding
– Festmiddag på lokal taverna

Vi skræddersyr rejsen helt efter jeres ønsker. Transporter, overnatninger og program tilpasses hver enkelt gruppe. Vi håndterer grupperejser fra 10 personer og opefter.

Kontakt Gruppespecialisten – første skridt på vejen til en uforglemmelig oplevelse

 

Grupperejse til Athen – programforslag

 

Dag 1: Ankomst og byvandring

I flyver eksempelvis med SAS fra København. Ankomst om eftermiddagen i Athens lufthavn, ca. 30 km fra byen. I afhentes i bus og køres direkte til jeres 4-stjernede hotel til indkvartering. Eftermiddagen tilbringes på egen hånd eller vi kan arrangere en city sight-seeing og evt. middag på en af byens mange tavernaer.

Dag 2: Historiske Akropolis eller antikkens øer

Halvdags udflugt til Akropolis med engelsktalende guide. Mærk den antikke histories vingesus på dette utrolige sted, der ligger på en 150 meter høj flad klippe med tre stejle sider og således kun kan nås til fods. Alternativt kan I tage en heldagstur med frokost til den idylliske og historiske ø Ægina udfor Piræus. Aftenen på egen hånd.

Dag 3: Athens hyggelige gademarkeder

Dagen kan tilbringes på egen hånd, eventuelt til shopping. Tag til Monastiraki og det berømte loppemarked. Her sælges alt, hvad hjertet begærer – også det, man måske ikke vidste! Besøg Ermou street, en førhen meget trafikeret gade nu omdannet til fodgænger zone med en nærmest bazar-agtig stemning af små boder og skønne butikker. Plaka kvarteret, Athens ældste kvarter, er absolut også et besøg værd.

Dag 4: Hjemrejse

Morgenen på egen hånd og i løbet af formiddagen bustransfer til Athens Internationale lufthavn og hjemrejse med SAS. Ankomst til København sidst på eftermiddagen.

Har du fået appetit på Athen? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk


 

Skriv til os med dine ønsker, så kontakter vi dig:

  • Hvis du har specifikke spørgsmål eller planlægger en bestemt rejse, kan du skrive om det her, så vi kan forberede os inden vi ringer.
  • Vi kan ringe til dig på hverdage mellem 9 og 17.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.