Berlin-wall©GNTB
Berlin_Brandenburger-TorBerlin_touristsBerlin_Berlin-wallBerlin_Christmas©GNTB

Rejser til Berlin

 

Storbyferie med Berlinmuren og et væld af seværdigheder

Grupperejser til Berlin, Europas hovedstad. Rejs med tog eller bus til Berlin, byen der er i evig vækst og forandring. Her er vild gadekunst midt imellem mondæne komplekser i den hypede bydel “Mitte”. Her er skarp og nytænkende arkitektur, her er Brandenburger Tor og minder om Berlinmuren. Her er shopping og oplevelser for alle. Med over 60 julemarkeder og en fantastisk julestemning er Berlin også et oplagt valg til årets julefrokost for firmaet.


 

Inspiration til Berlin

 
Vi arrangerer med glæde en grupperejse fyldt med aktiviteter. Prøv for eksempel:
 
– Underjordisk tur i krigens gange
– Byvandring med guide
– Kanalrundfart gennem byen
– Sjov teambuilding – fx Trabant Rally
– Ølsmagning
 
Julefrokost:
Hvorfor ikke holde årets julefrokost i spændende Berlin? Vi arrangerer med glæde en julefrokost, I aldrig glemmer. Læs mere her: Julefrokost i Berlin.
 
Vi skræddersyr rejsen helt efter jeres ønsker. Transporter, overnatninger og program tilpasses hver enkelt gruppe. Vi håndterer grupperejser fra 10 personer og opefter.

Kontakt Gruppespecialisten – første skridt på vejen til en uforglemmelig oplevelse

 

Grupperejse til Berlin – programforslag

 

Dag 1: København – Berlin

I forlader København i en topmoderne konferencebus og kan holde møde undervejs på den ca. 7 timer lange køretur, færgeoverfarten Gedser-Rostock inkluderet. Vi kan eventuelt bestille frokost ombord. Ankomst til Berlin ca 13:30. Indkvartering på et centralt beliggende 3-stjernet hotel, og så ligger byen med de utallige muligheder åben for jeres fødder. Vi kan arrangere en sight-seeing med guide, enten til fods eller i bussen. I kan også gå på opdagelse på egen hånd og nyde den fantastiske by. Middagen kan vi arrangere for jer på en af byens lækre restauranter.

Dag 2: Berlin

I holder møde på hotellet, eller vi arrangerer teambuilding for jer. Det kunne være et Trabant Rally rundt i byens gader, hvor I fordeles i de små karakterisktiske biler og selv skal navigere rundt i byen efter en aftalt rute (3 personer per bil). Eftermiddagen kunne bruges til shopping eller I kan “gå under jorden” i de mange gange og skakter fra krigens tid som findes under byen. Her kan I få indblik i livet under 2. verdenskrig. Kaffen kunne I drikke i byens TV tårn. Nyd den panoramiske udsigt over Berlin mens I langsomt roterer rundt 203 meter over jorden. Frokost og middag kan naturligvis arrangeres.

Dag 3: Berlin – København

Sidste dag og formiddagen er fri til at opleve Berlin på egen hånd. Byen har nok Europas mest velfungerende trafiksystem med busser, tog, metro og sporvogne. Husk at se de historiske Check Point Charlie eller Brandenburger Tor, hvis I endnu ikke har besøgt dem, eller nyd bare byen. Efter frokost er der afrejse med konferencebussen til København med sejlads Rostock-Gedser og ankomst i København ca. 7 timer senere. Middag kan arrangeres på færgen.
 

Har du fået appetit på Berlin? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk


 

Skriv til os med dine ønsker, så kontakter vi dig:

  • Hvis du har specifikke spørgsmål eller planlægger en bestemt rejse, kan du skrive om det her, så vi kan forberede os inden vi ringer.
  • Vi kan ringe til dig på hverdage mellem 9 og 17.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.