Budapest_Twilight
Budapest_Gellert-bathBudapest_sunsetBudapest_Heroes-SquareBudapest_National-TheaterBudapest_coffeeBudapest_Parliament_Building

Rejser til Budapest

 

Kultur, wellness og spa i Ungarn

Grupperejser til Ungarn og den dejlige hovedstad Budapest. Budapest ligger smukt ved floden Donau og er en by, hvor kan man virkelig mærker historiens vingesus – Budapest har været både romersk, ottomansk, østrigsk og kommunistisk! En by med fantastisk kulturel rigdom og samtidig stedet hvor man kan nyde luksus til rimelige priser – shopping, gourmetmad og varme kilder. Lad jer fortrylle af historien og den lokale stemning.

Vi er eksperter i grupperejser og arrangerer med glæde et program fyldt med aktiviteter

 

Prøv for eksempel:

– Guidet sightseeing i den smukke gamle by
– Ridder for en dag på lokalt slot
– Spændende teambuilding – fx Trabant Rally
– Wellness med massage og kurbad
– Gourmetmad og lækker lokal øl

 

Vi skræddersyr rejsen helt efter jeres ønsker. Transporter, overnatninger og program tilpasses hver enkelt gruppe. Vi håndterer grupperejser fra 10 personer og opefter.

Kontakt Gruppespecialisten – første skridt på vejen til en uforglemmelig oplevelse

Sådan kunne jeres rejse til Budapest se ud:

 

Dag 1: Sightseeing i smukke Budapest

I ankommer ved frokosttid og har derefter en transfer til et centralt beliggende hotel. Herefter kunne I tage på sight-seeing tur, som vi naturligvis gerne hjælper med at arrangere. Hvis I har lyst, kan vi også arrangere middagen, for eksempel på Spoon, et lækkert restaurantskib centralt beliggende på Donau med smuk udsigt.

Dag 2: Wellness, teambuilding og gourmetmad

Riv en dag ud af kalenderen og få øget velvære med et kurbad i en af byens varme kilder efterfulgt af massage. Vi anbefaler det berømte Gellert-bad, der blev bygget i 1918 i den smukke Art Noveau stil. Vi kan også arrangere spændende teambuilding, fx et Trabant Rally, hvor tre personer kører i en af de små østtyske biler og sammen skal løse opgaver undervejs. Middagen kunne være den klassiske ret gullasch eller måske lækkert “nyt ungarsk køkken” på Bock Bisztró.

Dag 3: Kultur og shopping

I har formiddagen fri og kunne fx besøge et af byens over 200 forskellige museer og gallerier. Brug også et par timer på shopping – mange butikker og varehuse har åbent om søndagen, blandt andet det ekslusive “Mammut” med mere end 300 forretninger. Efter frokost er der transfer til lufthavnen fra hotellet, og I ankommer i København sent samme eftermiddag.

Har I fået appetit på Budapest? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk

Kategori: .