France_Cannes_Honorat_Island_Monk
France_Cannes_Old_PortFrance_Cannes_Honorat_Island_MonasteryFrance_Riviera_Resort_HotelFRANCE_Man_WineFrance_WineyardFrance_Lavender_FieldsFrance_Cannes_MouginsFrance_Nice_MarketFrance_Teambuilding_CyclingFrance_Teambuilding_Balloon_1France_Teambuilding_2CVFRANCE_Food_Wine

Rejser til Den franske Riviera

 

Smukke og solrige Sydfrankrig

Den franske Riviera – også kaldet Côte d'Azur – er berømt for sit dejlige klima og smukke strande. Området har 115 km kyst, 300 solskinsdage om året og en masse dejlige byer. Vi har sammensat et program med masser af inspiration til en lang weekend i Den franske Riviera med afslapning på luksushotel og en masse spændende oplevelser. Husk, at det bare er et forslag – vi glæder os til at sammensætte et helt unikt program, der passer til netop jer!

Bemærk: Rejs i november eller december og få det ekstra billigt!

November og december er uden for hotellernes højsæson. Derfor er priserne tit rigtigt billige. Samtidig er vejret stadig dejligt, og I har god mulighed for at klare juleshoppingen samtidig i de mange skønne butikker i Cannes og Nice!


 

Inspiration til Den franske Riviera

 
Vi arrangerer med glæde en grupperejse fyldt med aktiviteter. Prøv for eksempel:
 
– Guidet sightseeing i fx Nice
– Udflugt til St. Paul og møde med lokale kunstnere
– Cykeltur langs kystlinjen
– Anden sjov teambuilding
 
Vi skræddersyr rejsen helt efter jeres ønsker. Transporter, overnatninger og program tilpasses hver enkelt gruppe. Vi håndterer grupperejser fra 10 personer og opefter.

Kontakt Gruppespecialisten – første skridt på vejen til en uforglemmelig oplevelse

 

Grupperejse til Den franske Riviera – programforslag

 

Dag 1: Ankomst, resorthotel og stjernernes Cannes

I lander om eftermiddagen og køres i bus til jeres lækre 4-stjernede resorthotel. Hotellet ligger naturskønt og har gode møde-faciliteter såvel som fitness-center, pool og wellness. Efter indtjekning og opfriskning tager I til Cannes, hvor I har en guidet gåtur igennem den gamle by. Herefter møder I en kok, der lærer jer at lave en ægte fransk ret som I selvfølgelig får lov at smage til sidst. Dagen slutter med middag i Moulin de Mougins, en af Frankrigs mest berømte restauranter. Restauranten er en ombygning af en mølle fra 1600-tallet, og dækker et stort område med haver og skulpturer. Det er her mange af stjernerne spiser, når der er filmfestival i Cannes. Nu får I også muligheden for at nyde en ypperlig gourmetmiddag i de smukkeste omgivelser.

Dag 2: Antibes på cykel: Picasso og gamle borge

I dag kan vi arrangere en heldagsoplevelse i den historiske by Antibes. Antibes var i mange år en vigtig og magtfuld by, og den har har bevaret sin imponerende arkitektur fra forskellige tidsperioder. Byens unikke lys og omgivelser har i mange år tiltrukket kunstnere, og selveste Picasso har boet her. Byen har sit eget Picasso Museum, og den gamle borg er i dag et imponerende museum for moderne kunst. Vi foreslår at I lejer en cykel om formiddagen og sammen udforsker den smukke kystlinje langs Antibes, der efter sigende bl.a. har verdens smukkeste hotel. Efter fælles frokost fortsætter I til fods med en guidet sightseeing i Antibes' dejlige gamle by. Resten af eftermiddagen er til fri disposition. I kan besøge et af byens kunstmuseer, eller shoppe i de mange hyggelige butikker. Selv i dag bor der mange kunstnere i Antibes, og deres værksteder står ofte åbne så I kan gå lige ind!

Dag 3: Vinsmagning på munkekloster og hjemrejse

Om formiddagen kan vi arrangere et helt unikt besøg på munkeklostret på øen Île Saint-Honorat. På otte ud af øens 12 hektarer dyrker 21 munke vin, der er helt fantastisk. Jorden på øen er helt speciel, hvilket også giver vinen en helt unik og meget dyb smag. Prøvesmagning med munkene og hvis I har lyst, fælles frokost på øens fine restaurant. Evt. et par timer i Cannes til at klare den sidste shopping eller slappe af på en cafe, inden I hentes i bus og køres til lufthavnen. Ankomst i Danmark samme aften.
 

Har du fået appetit på Den franske Riviera? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk


 

Skriv til os med dine ønsker, så kontakter vi dig:

  • Hvis du har specifikke spørgsmål eller planlægger en bestemt rejse, kan du skrive om det her, så vi kan forberede os inden vi ringer.
  • Vi kan ringe til dig på hverdage mellem 9 og 17.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.