Dublin_Donabate-Coastline@VisitDublin
Dublin_Trinity-CollegeDublin_Temple-BarDublin_Musician@VisitDublinDublin_Guinness-Storehouse@VisitDublinDublin_Bar@VisitDublinDublin_pub

Rejser til Dublin (Kopiere)

Produktbeskrivelse

Rejser til Dublin

 

Lad den grønne ø charmere dig

Irlands smukke hovedstad Dublin rummer alle facetter. Her er historie, kultur og lærdom – fra det 400 år gamle universitet Trinity College til pubberne på hvert hjørne hvor mange forfattere i tidens løb har fundet inspiration. En flot by, hvor man kan vandre i vikingerne og kelternes fodspor – aldrig langt fra floden Liffey eller den næste pint Guiness.

 

Inspiration til Dublin

 
Vi arrangerer med glæde en grupperejse fyldt med aktiviteter. Prøv for eksempel:
 
– Guidet sightseeing til fods

– Riverdance show

– Teambuilding – fx golf

– Whiskey-smagning

– Besøg på Guiness-bryggeriet

 
Vi skræddersyr rejsen helt efter jeres ønsker. Transporter, overnatninger og program tilpasses hver enkelt gruppe. Vi håndterer grupperejser fra 10 personer og opefter.

Kontakt Gruppespecialisten – første skridt på vejen til en uforglemmelig oplevelse

 

Grupperejse til Dublin – programforslag

 

Dag 1: Sightseeing, Guiness og Riverdance

Velkommen til Dublin. I ankommer om formiddagen og har en transfer fra lufthavnen direkte til jeres centrale hotel. I kan passende starte Dublin-turen med frokost på en lokal pub og derefter fortsætte med en guidet sightseeing tur gennem Dublins charmerende gader, hvor I bl.a. ser Trinity College, St Stephens Green og Dail Eirerann (parlamentet). Herefter en rundvisning på enten Old Jameson’s whiskey destilleri eller det verdensberømte Guiness bryggeri – med smagsprøver! Om aftenen kan vi arrangere middag med sang og den meget underholdende Riverdance på Merry Ploughboys.

Dag 2: Spadseretur, greyhoundløb og golf

Efter morgenmaden er formiddagen fri til egen disposition. I kan bruge den på shopping eller bare på at gå rundt i den hyggelige by langs floden Liffey. Man kunne også tage til greyhoundløb i Shelbourne Park eller prøve et slag golf på en af de utallige velplejede baner rundt om byen. Middagen kunne indtages på på Pig’s Ear, en finere restaurant beliggende centralt i Dublin med udsigt til det idylliske Trinity College.

Dag 3: Shopping og sen hjemrejse

Efter morgenmad på hotellet og check-out har I næsten hele dagen fri inden hjemrejse. Bagagen opbevares på hotellet. Tag eventuelt en Hop on-Hop off Dublin bustur på egen hånd og spis frokost på The Purty Kitchen, lækker mad i Dublin centrum til billige penge. Transfer fra hotellet ca. 16:00 til lufthavnen og hjemrejse til København sidst på eftermiddagen.
 

Har du fået appetit på Dublin? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk

 

Skriv til os med dine ønsker, så kontakter vi dig:

  • Hvis du har specifikke spørgsmål eller planlægger en bestemt rejse, kan du skrive om det her, så vi kan forberede os inden vi ringer.
  • Vi kan ringe til dig på hverdage mellem 9 og 17.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.