Tallin_Summer
Tallin_Singing-childrenTallin_RestaurantTallin_Old-townTallin_Spa-relaxationTallin_Spa-treatmentTallin_Walk-in-the-parkTallin_Modern-architechtureTallin_CruiseTallin_Couple-diningTallin_ChurchTallin_BalletTallin_Art-Museum

Rejser til Estland

 

Kultur, wellness og dannebrog i Tallinn

Estlands hovedstad Tallinn er en middelalderby krydret med den nyeste arkitektur og teknologi. Her er alt det bedste fra Baltikum – charme, historie, dejlig natur og billige priser. Navnet Tallinn betyder “danskernes borg” og man kan stadig gå en tur gennem de gamle gader og se der, hvor dannebrog efter sagnet faldt ned! En praktisk og spændende by med masser af muligheder for afslapning, teambuilding og oplevelser.


 

Inspiration til Tallinn

 
Vi arrangerer med glæde en grupperejse fyldt med aktiviteter. Prøv for eksempel:
 
– Guidet sightseeing tur i byen
– Sjove og anderledes teambuilding aktiviteter
– Restauranter med både gammeldags og moderne temaer
– Udflugt til Zar Peters sommerpalads
– Wellness og spa
 
Julefrokost:
Hvorfor ikke holde årets julefrokost i hyggelige og traditionelle Tallinn? Vi arrangerer med glæde en julefrokost, I aldrig glemmer. Læs mere her: Julefrokost i Tallinn.
 
Vi skræddersyr rejsen helt efter jeres ønsker. Transporter, overnatninger og program tilpasses hver enkelt gruppe. Vi håndterer grupperejser fra 10 personer og opefter.

Kontakt Gruppespecialisten – første skridt på vejen til en uforglemmelig oplevelse

 

Grupperejse til Tallinn – programforslag

 

Dag 1: Ankomst, sightseeing og kurbad

I ankommer til Tallinn ved frokosttid, hvor I bliver mødt af en guide som følger med jer i bussen til jeres centrale luksushotel. Om eftermiddagen kunne I tage med en Hop On – Hop Off bus for at få et overblik over byen, eller vi kan arrangere en sightseeing med guide. Efter rejsen kan I nyde et kurbad og en wellness behandling på jeres hotel. Middagen kan vi naturligvis arrangere på en af byens mange restauranter.

Dag 2: Teambuilding, shopping og cocktails

Vi kan arrangere teambuilding aktivitet eller anden form for udflugt, eller I kan bruge formiddagen til møder på hotellet. Resten af dagen kunne bruges på indkøb i nogle af byens mange dejlige forretninger. Tag et kurbad på hotellet og bliv forfriskede, inden I spiser en lækker middag ude i byen. Afslut aftenen med cocktails i Radisson Blu Hotels flotte sky bar.

Dag 3: Zar Peters sommerpalads og hjemrejse

Inden hjemrejse har I formiddagen fri i Tallinn. Vi kan arrangere en udflugt til Zar Peters imponerende sommerpalads Kadriorg, som ligger i en smuk park 2-3 km udenfor Tallin. Alternativt kan I besøge Alexander Nevsky katedralen, som er Tallinns største katedral og har de typiske russisk-ortodokse løgkupler men stadig et særligt nordisk præg. Om eftermiddagen hentes I i bus og køres til lufthavnen. Ankomst i Danmark samme aften.
 

Har du fået appetit på Tallinn? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk


 

Skriv til os med dine ønsker, så kontakter vi dig:

  • Hvis du har specifikke spørgsmål eller planlægger en bestemt rejse, kan du skrive om det her, så vi kan forberede os inden vi ringer.
  • Vi kan ringe til dig på hverdage mellem 9 og 17.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.