Iceland_07
Iceland_03Iceland_08Iceland_09Iceland_10Iceland_11Iceland_06

Rejser til Island

 

Gejsere, vulkaner og Den blå Lagune

Grupperejser til smukke Island højt mod nord. Sagaernes og vulkanernes land med det moderne byliv. Folk fra hele verden mødes i det trendy Reykjavik, hvor der er skønne restauranter, smarte barer og hyggelige musiksteder, som holder åbent til den lyse morgen. Udenfor byen venter uanede vidder med geysere, bjerge og vulkaner.


 

Inspiration til Island

 
Vi arrangerer med glæde en grupperejse fyldt med aktiviteter. Prøv for eksempel:
 
– Sightseeing i Reykjavik
– Udflugt til Den blå Lagune
– Ridetur på islandske heste
– Hvalsafari til havs
– Lækker frisk lam eller fisk på specialrestaurant
– Udflugt til Geysir og Gullfoss

 
Vi skræddersyr rejsen helt efter jeres ønsker. Transporter, overnatninger og program tilpasses hver enkelt gruppe. Vi håndterer grupperejser fra 10 personer og opefter.

Kontakt Gruppespecialisten – første skridt på vejen til en uforglemmelig oplevelse

 

Grupperejse til Island – programforslag

 

Dag 1: København – Reykjavik

I ankommer til Reykjavik om eftermiddagen og bliver mødt af jeres guide i lufthavnen. I får bustransfer til et centralt beliggende hotel og checket in. Eftermiddagen er på egen hånd, brug den til at slentre rundt i Reykjaviks hyggelige gader og spis middag på en af byens utallige gode restauranter.

Dag 2: Reyklajvik / Island

Efter morgenmaden kunne I tage en heldagsudflugt til for eksempel “Golden Circle”, hvor man oplever Islands enestående natur: Geysir – gejseren der har givet navn til alle andre – Gullfoss vandfaldet og den smukke Þingvellir nationalpark. Alternativt kunne I tilbringe et par timer på hesteryg. De islandske heste er verdensberømte for deres jævne gangart “tølt”, hvor det siges at man kan sidde med et glas vand i hånden uden at spilde. Eller hvorfor ikke tage ud i landet med de terrængående super-jeeps og opleve den forunderlige islandske natur? De modige kan også give sig i kast med gletsjer-klatring.

Dag 3: Reykjavik – København

Check tidligt ud fra hotellet for at nå en tur i den Blå Lagune, et absolut “must” når man er på Island. Det naturligt varme kildevand er ca. 39 grader og fyldt med mineraler, blandt andet kiseller og svovl. Den Blå Lagune er verdenskendt for sin helbredende virkning på for eksempel psoriasis. Efter denne afslappende oplevelse kan vi arrangere en transfer direkte til lufthavnen.
 

Har du fået appetit på Island? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk


 

Skriv til os med dine ønsker, så kontakter vi dig:

  • Hvis du har specifikke spørgsmål eller planlægger en bestemt rejse, kan du skrive om det her, så vi kan forberede os inden vi ringer.
  • Vi kan ringe til dig på hverdage mellem 9 og 17.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.