Prague_Hotel-Europa
Prague_Wine-salonPrague_Easter-eggPrague_DomePrague_ChristmasPrague_tramPrague_Prazsky_hrad

Rejser til Prag

 

Karlsbroen, caféer og kultur

Prag er en af de smukkeste storbyer i Europa. Byen ånder af liv og historie. Her er storslåede caféer hvor man føler sig hensat til en fjern fortid og samtidig et væld af moderne og internationale butikker. En by med et tilsyneladende uudtømmeligt lager af kultur, shopping og lækker øl – til et prisniveau, der ligger noget lavere end Danmark


 

Inspiration til Prag

 
Vi arrangerer med glæde en grupperejse fyldt med aktiviteter. Prøv for eksempel:
 
– Sightseeing tur i byen
– Dinner cruise på Moldau
– Teambuilding
– Ølsmagning
– Kurbad
 
Vi skræddersyr rejsen helt efter jeres ønsker. Transporter, overnatninger og program tilpasses hver enkelt gruppe. Vi håndterer grupperejser fra 10 personer og opefter.

Kontakt Gruppespecialisten – første skridt på vejen til en uforglemmelig oplevelse

 

Grupperejse til Prag – programforslag

 

Dag 1: Ankomst og lækker middag

I flyver fra København og ankommer til Prags internationale lufthavn sent på eftermiddagen. Her bliver I hentet af en engelsktalende guide og kørt i bus til et centralt beliggende hotel. Aftenen er på egen hånd, men vi kan naturligvis både foreslå og reservere en lækker middag med god, lokal øl. Vi kan også arrangere adgang til en ægte vandpantomime, med et fantastisk lys- og lydshow.

Dag 2: Sightseeing, shopping og dinner cruise

Efter morgenmaden foreslår vi en sightseeing til fods med engelsktalende guide. Byen har meget at byde på i form af smuk arkitektur i jugendstil og en velbevaret gammel bymidte. Eftermiddagen kunne bruges til møder eller shopping. Vi kan give råd om markeder eller butikker der sælger Prags berømte bøhmiske krystal. Om aftenen kan vi arrangere en lækker middag, måske kombineret med en bådudflugt på Moldau-floden i form af et udsøgt dinner cruise.

Dag 3: Forkælelse for krop og sjæl

Idag kan I forkæle jer selv, måske med et et afslappende kurbad. I kan også forkæle ganen med et besøg på et af byens bryggerier eller fine caféer, alt efter smag. Gå  heller ikke gå glip af aftenstemningen på Karlsbroen. Gå en tur på denne smukke bro omkring solnedgang og oplev det myldrende gadeliv med gøglere, artister og lokale kunstnere, der tilbyder deres håndværk.

Dag 4: Historie og hjemrejse

Formiddagen er til egen disposition. Den kan fx bruges på et af byens mange fine museer, hvor man kan komme tæt på Prags tumulte historie eller berømte bysbørn som Franz Kafka. Efter frokost afhentes I af en engelsktalende guide på hotellet og køres i bus til lufthavnen.
 

Har du fået appetit på Prag? Kontakt os i dag for en uforpligtende snak!

Gruppespecialisten | Tlf: 3345 4003 | Mail: info@gruppespecialisten.dk


 

Skriv til os med dine ønsker, så kontakter vi dig:

  • Hvis du har specifikke spørgsmål eller planlægger en bestemt rejse, kan du skrive om det her, så vi kan forberede os inden vi ringer.
  • Vi kan ringe til dig på hverdage mellem 9 og 17.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.